Laatste update: 25-02-2022

We houden je graag op de hoogte van nieuwe maatregelen n.a.v. COVID-19. Automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

     Vanaf 25 februari zijn er weinig beperkingen die nog gevolgen hebben voor onze examenafnames.

  • We bieden open inschrijfexamens en in-company examens in heel Nederland. Bekijk hier de actuele examenplanning.
  • De examenlocaties hoeven geen rekening meer te houden met het op tijd sluiten van de deuren. Dit houdt in dat al onze geplande examens ook probleemloos weer in de avond afgenomen kunnen worden.
  • Het is voor exameninstellingen niet meer verplicht om 1,5 meter afstand tussen kandidaten te borgen. 
  • Het dragen van een mondkapje op de examenlocaties is niet meer verplicht.
  • Het tonen van de CoronaCheck-app op sommige van onze examenlocaties (die een horecagelegenheid zijn) is niet meer verplicht.
  • Houd je nog wel zoveel mogelijk aan de adviezen: was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog, geef niemand een hand en laat je testen bij klachten.

Locatie-eisen voor examenlocaties

·         Er gelden op dit moment geen afwijkende locatie- en hygiëne-eisen voor locaties. Wel blijven wij adviseren om regelmatig te ventileren. Bekijk hier de reguliere locatie-eisen.

Dispensatieregeling rijbewijzen

Kijk voor de actuele dispensatieregeling met betrekking tot rijbewijzen op de website van de Rijksoverheid. Hier kun je vinden of jouw verlopen rijbewijs gebruikt mag worden als geldig identiteitsbewijs bij onze examens.

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4871570.